Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27093
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАрсеньєва, Л. Ю.-
dc.contributor.advisorТарасенко, С. Д.-
dc.contributor.authorРудик, К. В.-
dc.contributor.authorТарасенко, І. В.-
dc.date.accessioned2023-03-17T10:43:05Z-
dc.date.available2023-03-17T10:43:05Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРудик К. В., Тарасенко І. В. Прогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Арсеньєва Л. Ю., Тарасенко С. Д. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 415.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27093-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПрогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_415.pdf109.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.