Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27031
Назва: Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини
Автори: Коров’яковська, А. В.
Партола, Г. О.
Науковий керівник : Савгіра, Ю. О.
Пілюгіна, І. С.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Коров’яковська А. В., Партола Г. О. Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Савгіра Ю. О., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 399.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27031
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_399.pdf114.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.