Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27031
Назва: | Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини |
Автори: | Коров’яковська, А. В. Партола, Г. О. |
Науковий керівник : | Савгіра, Ю. О. Пілюгіна, І. С. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Коров’яковська А. В., Партола Г. О. Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Савгіра Ю. О., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 399. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27031 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_399.pdf | 114.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.