Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27031
Название: | Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини |
Авторы: | Коров’яковська, А. В. Партола, Г. О. |
Научный руководитель: | Савгіра, Ю. О. Пілюгіна, І. С. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Коров’яковська А. В., Партола Г. О. Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Савгіра Ю. О., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 399. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27031 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_399.pdf | 114.25 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.