Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27022
Назва: Електрохімічне визначення йоду у харчових системах із наступним титруванням тіосульфатом натрію
Автори: Городажев, Д. А.
Вовченко, Д. Е.
Науковий керівник : Михайленко, В. Г.
Аксьонова, О. Ф.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Городажев Д. А., Вовченко Д. Е. Електрохімічне визначення йоду у харчових системах із наступним титруванням тіосульфатом натрію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайленко В. Г., Аксьонова О. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 393.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27022
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_393.pdf113.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.