Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27022
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМихайленко, В. Г.-
dc.contributor.advisorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorГородажев, Д. А.-
dc.contributor.authorВовченко, Д. Е.-
dc.date.accessioned2023-03-17T07:06:18Z-
dc.date.available2023-03-17T07:06:18Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГородажев Д. А., Вовченко Д. Е. Електрохімічне визначення йоду у харчових системах із наступним титруванням тіосульфатом натрію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайленко В. Г., Аксьонова О. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 393.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27022-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЕлектрохімічне визначення йоду у харчових системах із наступним титруванням тіосульфатом натріюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_393.pdf113.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.