Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27022
Название: Електрохімічне визначення йоду у харчових системах із наступним титруванням тіосульфатом натрію
Авторы: Городажев, Д. А.
Вовченко, Д. Е.
Научный руководитель: Михайленко, В. Г.
Аксьонова, О. Ф.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Городажев Д. А., Вовченко Д. Е. Електрохімічне визначення йоду у харчових системах із наступним титруванням тіосульфатом натрію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайленко В. Г., Аксьонова О. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 393.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27022
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_393.pdf113.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.