Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26735
Назва: Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировини
Автори: Тельник, К. В.
Шейка, Є. С.
Чуєнко, В. А.
Шевелева, Є. С.
Науковий керівник : Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тельник К. В., Шейка Є. С., Чуєнко В. А., Шевелева Є. С. Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 336.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26735
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_336.pdf157.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.