Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26735
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.advisorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorТельник, К. В.-
dc.contributor.authorШейка, Є. С.-
dc.contributor.authorЧуєнко, В. А.-
dc.contributor.authorШевелева, Є. С.-
dc.date.accessioned2023-03-15T10:09:51Z-
dc.date.available2023-03-15T10:09:51Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТельник К. В., Шейка Є. С., Чуєнко В. А., Шевелева Є. С. Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 336.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26735-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_336.pdf157.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.