Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26735
Название: Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировини
Авторы: Тельник, К. В.
Шейка, Є. С.
Чуєнко, В. А.
Шевелева, Є. С.
Научный руководитель: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Тельник К. В., Шейка Є. С., Чуєнко В. А., Шевелева Є. С. Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 336.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26735
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_336.pdf157.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.