Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26735
Название: | Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировини |
Авторы: | Тельник, К. В. Шейка, Є. С. Чуєнко, В. А. Шевелева, Є. С. |
Научный руководитель: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Загорулько, О. Є. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Тельник К. В., Шейка Є. С., Чуєнко В. А., Шевелева Є. С. Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 336. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26735 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_336.pdf | 157.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.