Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26532
Назва: Можливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукції
Автори: Ліщук, І. О.
Науковий керівник : Головко, М. П.
Чуйко, М. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ліщук І. О. Можливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Головко М. П., Чуйко М. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 288.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26532
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_288.pdf116.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.