Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26532
Название: Можливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукції
Авторы: Ліщук, І. О.
Научный руководитель: Головко, М. П.
Чуйко, М. М.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ліщук І. О. Можливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Головко М. П., Чуйко М. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 288.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26532
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_288.pdf116.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.