Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26532
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГоловко, М. П.-
dc.contributor.advisorЧуйко, М. М.-
dc.contributor.authorЛіщук, І. О.-
dc.date.accessioned2023-03-14T08:23:38Z-
dc.date.available2023-03-14T08:23:38Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛіщук І. О. Можливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Головко М. П., Чуйко М. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 288.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26532-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМожливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_288.pdf116.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.