Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26532
Title: Можливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукції
Authors: Ліщук, І. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Головко, М. П.
Чуйко, М. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ліщук І. О. Можливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Головко М. П., Чуйко М. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 288.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26532
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_288.pdf116.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.