Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26525
Назва: Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарів
Автори: Колос, Д. С.
Науковий керівник : Пілюгіна, І. С.
Аксьонова, О. Ф.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Колос Д. С. Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 284.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26525
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_284.pdf133.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.