Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26525
Название: Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарів
Авторы: Колос, Д. С.
Научный руководитель: Пілюгіна, І. С.
Аксьонова, О. Ф.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Колос Д. С. Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 284.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26525
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_284.pdf133.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.