Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26344
Назва: Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання риби
Автори: Явдокименко, М. В.
Науковий керівник : Хоменко, О. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Явдокименко М. В. Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання риби. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Хоменко О. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 267.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26344
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_267.pdf132.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.