Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26344
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Хоменко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Явдокименко, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-13T13:57:48Z | - |
dc.date.available | 2023-03-13T13:57:48Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Явдокименко М. В. Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання риби. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Хоменко О. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 267. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26344 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання риби | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_267.pdf | 132.46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.