Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26344
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorХоменко, О. О.-
dc.contributor.authorЯвдокименко, М. В.-
dc.date.accessioned2023-03-13T13:57:48Z-
dc.date.available2023-03-13T13:57:48Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЯвдокименко М. В. Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання риби. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Хоменко О. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 267.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26344-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання рибиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_267.pdf132.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.