Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26344
Название: Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання риби
Авторы: Явдокименко, М. В.
Научный руководитель: Хоменко, О. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Явдокименко М. В. Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання риби. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Хоменко О. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 267.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26344
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_267.pdf132.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.