Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26335
Назва: Аналіз асортименту та перспективи виведення на вітчизняний ринок хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності
Автори: Тарасенко, О. С.
Науковий керівник : Бачинська, Я. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тарасенко О. С. Аналіз асортименту та перспективи виведення на вітчизняний ринок хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Бачинська Я. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 259.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26335
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_259.pdf132.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.