Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26335
Название: Аналіз асортименту та перспективи виведення на вітчизняний ринок хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності
Авторы: Тарасенко, О. С.
Научный руководитель: Бачинська, Я. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Тарасенко О. С. Аналіз асортименту та перспективи виведення на вітчизняний ринок хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Бачинська Я. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 259.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26335
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_259.pdf132.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.