Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26302
Назва: Дослідження якості борошна вищого ґатунку, що реалізується в торговельній мережі міста Харкова
Автори: Сідак, К. Ю.
Кривенко, Т. А.
Науковий керівник : Буйнова, Н. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сідак К. Ю., Кривенко Т. А. Дослідження якості борошна вищого ґатунку, що реалізується в торговельній мережі міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Буйнова Н. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 254.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26302
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_254.pdf131.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.