Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26302
Название: Дослідження якості борошна вищого ґатунку, що реалізується в торговельній мережі міста Харкова
Авторы: Сідак, К. Ю.
Кривенко, Т. А.
Научный руководитель: Буйнова, Н. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сідак К. Ю., Кривенко Т. А. Дослідження якості борошна вищого ґатунку, що реалізується в торговельній мережі міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Буйнова Н. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 254.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26302
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_254.pdf131.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.