Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26302
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Буйнова, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Сідак, К. Ю. | - |
dc.contributor.author | Кривенко, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-13T11:38:22Z | - |
dc.date.available | 2023-03-13T11:38:22Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Сідак К. Ю., Кривенко Т. А. Дослідження якості борошна вищого ґатунку, що реалізується в торговельній мережі міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Буйнова Н. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 254. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26302 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження якості борошна вищого ґатунку, що реалізується в торговельній мережі міста Харкова | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_254.pdf | 131.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.