Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26302
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБуйнова, Н. О.-
dc.contributor.authorСідак, К. Ю.-
dc.contributor.authorКривенко, Т. А.-
dc.date.accessioned2023-03-13T11:38:22Z-
dc.date.available2023-03-13T11:38:22Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСідак К. Ю., Кривенко Т. А. Дослідження якості борошна вищого ґатунку, що реалізується в торговельній мережі міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Буйнова Н. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 254.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26302-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження якості борошна вищого ґатунку, що реалізується в торговельній мережі міста Харковаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_254.pdf131.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.