Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26060
Назва: | Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії |
Автори: | Шевченко, А. О. Бабанов, І. Г. Бабанова, О. І. Закревський, А. І. |
Дата публікації: | 15-тра-2019 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Шевченко А. О., Бабанов І. Г., Бабанова О. І., Закревський А. І. Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 253-254 |
Серія/номер: | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26060 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-253-254.pdf | 145.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.