Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26060
Название: Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії
Авторы: Шевченко, А. О.
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Закревський, А. І.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Шевченко А. О., Бабанов І. Г., Бабанова О. І., Закревський А. І. Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 253-254
Серия/номер: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26060
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-253-254.pdf145.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.