Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26060
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorБабанов, І. Г.-
dc.contributor.authorБабанова, О. І.-
dc.contributor.authorЗакревський, А. І.-
dc.date.accessioned2023-03-11T13:03:50Z-
dc.date.available2023-03-11T13:03:50Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationШевченко А. О., Бабанов І. Г., Бабанова О. І., Закревський А. І. Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 253-254uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26060-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleДослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної діїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-253-254.pdf145.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.