Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26060
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, А. О. | - |
dc.contributor.author | Бабанов, І. Г. | - |
dc.contributor.author | Бабанова, О. І. | - |
dc.contributor.author | Закревський, А. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T13:03:50Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T13:03:50Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Шевченко А. О., Бабанов І. Г., Бабанова О. І., Закревський А. І. Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 253-254 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26060 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 | - |
dc.title | Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-253-254.pdf | 145.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.