Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26060
Title: Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії
Authors: Шевченко, А. О.
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Закревський, А. І.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Шевченко А. О., Бабанов І. Г., Бабанова О. І., Закревський А. І. Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 253-254
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26060
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-253-254.pdf145.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.