Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25990
Назва: | Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії |
Автори: | Горєлков, Д. В. Дмитревський, Д. В. Червоний, В. М. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Червоний В. М. Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 253-255. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25990 |
Розташовується у зібраннях: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-253-255.pdf | 126.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.