Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25990
Назва: Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії
Автори: Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Червоний, В. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Червоний В. М. Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 253-255.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25990
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_31.05.19-253-255.pdf126.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.