Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25990
Title: | Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії |
Authors: | Горєлков, Д. В. Дмитревський, Д. В. Червоний, В. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Червоний В. М. Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 253-255. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25990 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-253-255.pdf | 126.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.