Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25990
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.date.accessioned2023-03-11T08:06:10Z-
dc.date.available2023-03-11T08:06:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГорєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Червоний В. М. Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 253-255.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25990-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустріїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-253-255.pdf126.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.