Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25990
Название: Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії
Авторы: Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Червоний, В. М.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Червоний В. М. Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 253-255.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25990
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_31.05.19-253-255.pdf126.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.