Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25260
Назва: Роль зернових продуктів у харчуванні людини
Автори: Валевська, Л. О.
Науковий керівник : Мардар, М. Р.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Валевська Л. О. Роль зернових продуктів у харчуванні людини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мардар М. Р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 205.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25260
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_205.pdf132.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.