Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25260
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМардар, М. Р.-
dc.contributor.authorВалевська, Л. О.-
dc.date.accessioned2023-03-06T10:59:16Z-
dc.date.available2023-03-06T10:59:16Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВалевська Л. О. Роль зернових продуктів у харчуванні людини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мардар М. Р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 205.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25260-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРоль зернових продуктів у харчуванні людиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_205.pdf132.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.