Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25245
Назва: Оцінка кольору харчових продуктів за допомогою інструментальних методів аналізу
Автори: Бакаєв, М. М.
Науковий керівник : Щербакова, Т. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бакаєв М. М. Оцінка кольору харчових продуктів за допомогою інструментальних методів аналізу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Щербакова Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 197.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25245
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_197.pdf133.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.