Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25245
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Щербакова, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Бакаєв, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-06T09:46:18Z | - |
dc.date.available | 2023-03-06T09:46:18Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Бакаєв М. М. Оцінка кольору харчових продуктів за допомогою інструментальних методів аналізу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Щербакова Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 197. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25245 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Оцінка кольору харчових продуктів за допомогою інструментальних методів аналізу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_197.pdf | 133.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.