Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25245
Название: Оцінка кольору харчових продуктів за допомогою інструментальних методів аналізу
Авторы: Бакаєв, М. М.
Научный руководитель: Щербакова, Т. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бакаєв М. М. Оцінка кольору харчових продуктів за допомогою інструментальних методів аналізу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Щербакова Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 197.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25245
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_197.pdf133.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.