Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25222
Title: Меню та прейскурант як внутрішня реклама закладу ресторанного господарства
Authors: Сорокіна, З. С.
Машукова, В. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Усіна, А. І.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сорокіна З. С., Машукова В. О. Меню та прейскурант як внутрішня реклама закладу ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Усіна А. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 187.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25222
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_187.pdf116.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.