Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25222
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorУсіна, А. І.-
dc.contributor.authorСорокіна, З. С.-
dc.contributor.authorМашукова, В. О.-
dc.date.accessioned2023-03-06T08:50:10Z-
dc.date.available2023-03-06T08:50:10Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСорокіна З. С., Машукова В. О. Меню та прейскурант як внутрішня реклама закладу ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Усіна А. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 187.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25222-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМеню та прейскурант як внутрішня реклама закладу ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_187.pdf116.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.