Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25180
Назва: Вплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини під час отримання добавок у формі порошків
Автори: Ратушна, Д. А.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Юр’єва, О. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ратушна Д. А. Вплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини під час отримання добавок у формі порошків. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 162.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25180
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_162.pdf107.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.