Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25180
Назва: | Вплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини під час отримання добавок у формі порошків |
Автори: | Ратушна, Д. А. |
Науковий керівник : | Павлюк, Р. Ю. Юр’єва, О. О. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Ратушна Д. А. Вплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини під час отримання добавок у формі порошків. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 162. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25180 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_162.pdf | 107.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.