Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25180
Название: Вплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини під час отримання добавок у формі порошків
Авторы: Ратушна, Д. А.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Юр’єва, О. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ратушна Д. А. Вплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини під час отримання добавок у формі порошків. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 162.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25180
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_162.pdf107.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.