Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.advisorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorРатушна, Д. А.-
dc.date.accessioned2023-03-06T07:38:07Z-
dc.date.available2023-03-06T07:38:07Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРатушна Д. А. Вплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини під час отримання добавок у формі порошків. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 162.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25180-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини під час отримання добавок у формі порошківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_162.pdf107.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.