181 – Харчові технології (автореф.) : [2] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 2 з 2
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Розробка технології соусів із дикорослих та культивованих ягід з йодвміщуючими добавкамиДейниченко, Григорій Вікторович; Листопад, Тамара Сергіївна; Державний біотехнологічний університет
2021Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральнихСерік, Максим Леонідович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Холобцева, Ірина Петрівна; ДБТУ
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 2 з 2