Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
02. Автореферати дисертацій
181 – Харчові технології : [2]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Розробка технології соусів із дикорослих та культивованих ягід з йодвміщуючими добавками
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Листопад, Тамара Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет
2021
Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних
Серік, Максим Леонідович
;
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Холобцева, Ірина Петрівна
;
ДБТУ
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Discover
Author
1
Листопад, Тамара Сергіївна
1
Холобцева, Ірина Петрівна
Subject
2
nutritional value
2
харчова цінність
1
butter sand-deposit cookies
1
calcium compounds
1
emulsion
1
flour confectionery
1
IR-spectroscopy
1
pasteurized sauces
1
protein-mineral additives
1
quality and safety indicators
.
next >
Date issued
2
2021
Has File(s)
2
true