Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
02. Автореферати дисертацій
181 – Харчові технології
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних
Серік, Максим Леонідович
;
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Холобцева, Ірина Петрівна
;
ДБТУ
2021
Розробка технології соусів із дикорослих та культивованих ягід з йодвміщуючими добавками
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Листопад, Тамара Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет
Перегляд
Автор
1
Листопад, Тамара Сергіївна
1
Холобцева, Ірина Петрівна
Тема
2
nutritional value
2
харчова цінність
1
butter sand-deposit cookies
1
calcium compounds
1
emulsion
1
flour confectionery
1
IR-spectroscopy
1
pasteurized sauces
1
protein-mineral additives
1
quality and safety indicators
.
далі >
за датою випуску
2
2021
Has File(s)
2
true