Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
02. Автореферати дисертацій
181 – Харчові технології
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних
Серік, Максим Леонідович
;
Самохвалова, Ольга Володимирівна
;
Холобцева, Ірина Петрівна
;
ДБТУ
2021
Розробка технології соусів із дикорослих та культивованих ягід з йодвміщуючими добавками
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Листопад, Тамара Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет
Discover
Author
1
Листопад, Тамара Сергіївна
1
Холобцева, Ірина Петрівна
Subject
2
nutritional value
2
харчова цінність
1
butter sand-deposit cookies
1
calcium compounds
1
emulsion
1
flour confectionery
1
IR-spectroscopy
1
pasteurized sauces
1
protein-mineral additives
1
quality and safety indicators
.
next >
Date issued
2
2021
Has File(s)
2
true