Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2456
Назва: Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів
Інші назви: Measuring of food products’ rheological characteristics
Автори: Чеканов, Микола Анатолійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Лисюк, Галина Михайлівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Гейко, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: структурно-механічні характеристики;показники сили та граничного напруження різання;структурно-механические характеристики;показатели силы и предельного напряжения резанья;rheological characteristics;indexes of power and critical cutting stress
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Чеканов М. А., Запаренко Г. В., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Гейко Т. С. Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 387-396.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто устаткування для визначення основних структурномеханічних характеристик харчових продуктів, його переваги та недоліки. Розроблено методику та запропоновано установку для визначення сили та граничного напруження різання, упровадження якої дозволяє скоротити процес отримання експериментальних даних, збільшити їх точність і дискретність.
Different equipment for measuring main rheological characteristics of food products as well as its strengths and shortcomings are discussed. Methodology for the measuring of the power and critical cutting stress is proposed. Rheological characteristics of different food products with the use of new methodology are investigated and compared statistically to the literature data concerning them. Introduction of new proposed equipment would contribute to the simplification of experimental data generation and increase its accuracy and discreteness. Further research would focus on the investigation of power and critical cutting stress for food products, raw materials and semi-products with different starting characteristics and various types of technological treatment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2456
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (20)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2014_2_42.pdf299.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.