Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2456
Название: Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів
Другие названия: Measuring of food products’ rheological characteristics
Авторы: Чеканов, Микола Анатолійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Лисюк, Галина Михайлівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Гейко, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: структурно-механічні характеристики;показники сили та граничного напруження різання;структурно-механические характеристики;показатели силы и предельного напряжения резанья;rheological characteristics;indexes of power and critical cutting stress
Дата публикации: 2014
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Чеканов М. А., Запаренко Г. В., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Гейко Т. С. Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 387-396.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто устаткування для визначення основних структурномеханічних характеристик харчових продуктів, його переваги та недоліки. Розроблено методику та запропоновано установку для визначення сили та граничного напруження різання, упровадження якої дозволяє скоротити процес отримання експериментальних даних, збільшити їх точність і дискретність.
Different equipment for measuring main rheological characteristics of food products as well as its strengths and shortcomings are discussed. Methodology for the measuring of the power and critical cutting stress is proposed. Rheological characteristics of different food products with the use of new methodology are investigated and compared statistically to the literature data concerning them. Introduction of new proposed equipment would contribute to the simplification of experimental data generation and increase its accuracy and discreteness. Further research would focus on the investigation of power and critical cutting stress for food products, raw materials and semi-products with different starting characteristics and various types of technological treatment.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2456
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (20)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2014_2_42.pdf299.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.