Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24423
Назва: Забезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузі
Автори: Марков, Р.
Сідельова, С.
Науковий керівник : Большакова, В. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Марков Р., Сідельова С. Забезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Большакова В. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 96.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24423
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_96.pdf110.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.