Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24423
Название: Забезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузі
Авторы: Марков, Р.
Сідельова, С.
Научный руководитель: Большакова, В. А.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Марков Р., Сідельова С. Забезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Большакова В. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 96.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24423
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_96.pdf110.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.