Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24423
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorМарков, Р.-
dc.contributor.authorСідельова, С.-
dc.date.accessioned2023-02-28T10:45:53Z-
dc.date.available2023-02-28T10:45:53Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМарков Р., Сідельова С. Забезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Большакова В. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 96.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24423-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗабезпечення якості та безпечності м‟ясної продукції на підприємствах м‟ясопереробної галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_96.pdf110.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.